Nyheter

Vinnaren dragen

Resultatet vi alla väntat på är äntligen här. Vinnaren i tävlingen är nu dragen. Det blev:  ….trumpeter….trumvirvlar… Mina damer och herrar. Den lycklige vinnaren hade nummer 17 på lotten. Stort grattis till Camilla Lööf!! Hon lämnade även den här fina kommentaren:

”Hoppas man har turen! :-)
Finns ingen bättre butik för att få inspiritation och man får alltid ett härligt bemötande av er underbara tjejer!
Var in igår och visste inte vad jag ville ha på mitt matbord och vips så hade ni tagit fram det jag exakt ville ha :-)

Tack alla andra som gjorde den här tävlingen möjlig. Håll utkik, det kanske blir fler tävlingar!

Hälsningar Blomsterfröknarna

1 kommentar på “Vinnaren dragen”

  1. Det är inte sant!!! Jublar här i soffan och ler väldigt stort, Jippi 🙂 🙂 Nu tycker jag att ni är ännu bättre 😉

Kommentarer är stängda.