söndag, februari 27th, 2011 | Author:

 

Än ligger vintermörkret tätt över oss. Så vad passar inte bättre än en vacker lykta att lysa upp tillvaron med.

Ta chansen. Vill du vara med och tävla så lämna en kommentar  här på hemsidan. Om du desstutom länkar till tävlingen i din blogg eller facebook så får du dubbla röster. Glöm ej att skriva det i så fall. Den lycklige vinnaren dras söndagen den 20 mars.

LYCKA TILL!

Category: Nyheter
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

22 Responses

 1. 1
  Anna 

  Jag vill vinna – säkert mest av alla !! :)

 2. 2
  Lillan 

  Jag är med och tävlar, har till och med lånat bilden och gjort lite smygreklam på min blogg :)
  Blir väl så när man bara sitter hemma med bebis och inte gör annat än sitter vid datorn.
  Jag behöver verkligen en till lykta till min lilla samling :)
  / Lina

 3. 3
  sif Erlandsson 

  Är med och tävlar, har också länkat in den på f.b

 4. 4
  Mari 

  VILL HA!!! =)
  Å klart att jag har gjort reklam för tävlingen på FB!

 5. 5
  Jessica 

  Den skulle bli jättefin på min altan.

 6. 6
  Anette Hansson 

  Den här skulle jag gärna vilja ge min syster när hon fyller år…skulle pass perfekt hos henne..

 7. 7
  Carina 

  Ni har alltid så fina saker. En av mina favorit affärer då jag är ”hemma” och hälsar på.

 8. 8
  Michael 

  Skulle passa fint på vår nya veranda:)

 9. 9
  Carina 

  Ni har så fina saker. Försöker alltid gå in min favoritaffär när jag är ”hemma” och hälsar på.

 10. 10
  Mira 

  Mamma vill vinna, för hon gillar vitt!

 11. 11
  Anna 

  Den fina lyktan skulle gärna få lysa upp tillvaron hemma hos mig!

 12. 12
  secret7912 

  Oh jag vill ha den nu på en gång!!!Lyktan skulle verkligen lysa upp dem här lååånga vintervår dagarna.(Jag längtar efter våren o värmen som ingen anna tror jag!!)Vackra saker kan man ju inte få nog av!!!!! så när man vill ha lite finare o prisvärda saker är det bara att titta in till er!:)

 13. 13
  carina lind 

  rykten går om att ni har såå fina saker så, självklart vill jag vara med att vinna!! Jag har delat på fb också ;)

 14. 14
  Katarina W 

  Jag vill vara med och tävla!!!! Och vinna såklart! Jag länkar även på min blogg med bild!!

 15. 15
  Inger Linsatröm 

  Är med och tävlar, har också länkat in den på f.b

  Går ofta in på denna sida för att beundra dom duktiga floristernas verk. Tyvärr bor jag ända i Bispgården men nu har jag fixat så jag kan skicka blommor till nära och kära i Sundsvall från blomsterfröknarna och så sätter jag in pengar på deras konto. Toppen. Och när man ser alla deras blomsteruppsättnigar och prylar så är det ju lätt och veta vad man vill ha. Lyktan skulle skina upp bra på min bro eller innomhus så jag lever på hoppet, Tack för er fina hemsida

 16. Vill vara med och tävla. Men eftersom så många andra vill vinna så kan jag nöja mig med att bara tävla. Ha ha.

 17. 17
  Camilla Lööf 

  Hoppas man har turen! :-)
  Finns ingen bättre butik för att få inspiritation och man får alltid ett härligt bemötande av er underbara tjejer!
  Var in igår och visste inte vad jag ville ha på mitt matbord och vips så hade ni tagit fram det jag exakt ville ha :-)

 18. 18
  Viola Bogstag 

  Klart finaste blomsteraffären som finns och en härlig personal. Kanske inte köper så mycket men är en stor beundrare av era fina skyltfönster.
  Tulpanen pryder köksbordet som ett fint vårtecken.
  Länkar på FB och min blogg :-)

 19. 19
  Lisbeth 

  Jag brukar nog försöka handla lokalt om jag bara kan. Jag kan till och med åka från stan bara för att handla i Kvissleby hos Blomsterfröknarna. Är jättenöjd med både service och utbud. Är smått ”lyktgalen” så den här lyktan, den skulle göra sig fint hemma på den nya inglasade verandan… eller utanför när sommaren kommer. Länkar från Facebook också, ska göra det strax.

 20. 20
  birgitta 

  Vad fint, nu får jag bara hålla tummarna:)

 21. 21
  Annika 

  Självklart vill jag också vara med och tävla. Måste nog ta mig en tur ut till Kvissle när ni har öppet och komma in och kika lite snart.

 22. 22
  Carina 

  Klart att man gillar den bästa blomsteraffären i hela Sundsvall, alltid fräscha och vackra blommor samt enormt vackra saker som ger härlig inspiration. Alltid perfekt service !!
  Att få chans att vinna den vackra lyktan är jättespännande.